Utama
PERHATIAN KEPADA IBU YANG MENGANDUNG!!!

"Adakah Anda Mahu Miliki Tubuh Yang Cergas Selepas bersalin?"
Mahukah anda jika saya berkongsi rahsia yang terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan dan masalah perut buncit dalam tempoh 44 hari berpantang?"
Selepas habis berpantang anda akan dapat merasai bahawa
"Anda lebih Anggun daripada gadis"
Dapatkan Rawatan Penjagaan Ketika Berpantang Bersama Kami Dan Rasailah Sendiri Rahsia Yang Kami Berikan.
Hubunggi Kami Segera 013-9277872.
"Menjadi seorang ibu dan melahirkan bayi adalah satu pengalaman dan pengorbanan yang indah untuk seorang wanita dan isteri. Disamping mendapat cahaya mata bagi mengeratkan hubungan sebuah rumahtangga. Ibu- ibu juga haruslah menitik beratkan pemulihan dan penjagaan badan sepanjang proses berpantang. Penjagaan yang sempurna dalam amalan berpantang akan memulihkan semula kelangsingan dan kesihatan seperti sediakala"
Pusat Rawatan Penjagaan Dalam Pantang tempat terbaik bagi ibu lepas bersalin normal atau bersalin secara pembedahan untuk membelai diri setelah 9 bulan tubuh mengalami perubahan yang ketara selama bayi berada dalam kandungan. Kami juga memberi tunjuk ajar cara-cara mejaga diri apabila berpantang sendiri nanti serta rawatan yang betul pada bayi bagi ibu yang kali pertama mendapat cahaya mata.

Juruurut Tradisonal dan Jurukecantikan Wanti Sayang Postnatal Care dapat membantu ibu-ibu dalam proses berpantang dan kami berkonsepkan tradisional Melayu moden. Kami juga menyediakan penginapan dan penjagaan yang selesa pada harga yang berpatutan kepada ibu dan anak sepanjang masa berpantang.

Mandian herba yang menyegarkan, urutan badan yang melancarkan perjalanan darah, bertungku, bertangas, menyalai dan pejagaan serta rawatan bayi disediakan untuk ibu yang tinggal bersama kami.

Ingin mengetahui pakej – pakej yang sesuai untuk anda?

Anda tidak perlu risau jika anda mempunyai bajet yang kurang. Anda juga boleh mendapat khidmat penjagaan yang betul dari kami.

Kongsi