Testimonial

*Pihak kami sedang mengumpul maklumat pelanggan kami dan meminta kebenaran dari pelanggan untuk menyiarkan gambar atau maklumat pelaggan kami. Insyaallah pada masa- masa akan datang akan kami siarkan testimoni kami yang lama dan baru.

*Kepada Pelanggan Yang Di Hormati jika anda pernah menerima rawatan atau perkhidmatan di Wanti Sayang Postnatal Care kami amat berbesarhati jika anda berminat untuk menjadi sebahagian dari testimoni kami. Sila email maklumat anda, rawatan yang di ambil dan gambar anda kepada kami. Setiap testimoni terpilih akan mendapat cederahati dari kami. Terima Kasih.

Pn Wanti Sayang
Sedang mengumpul testimonial 

 Testimonial 10

Pn Nik Aini Nik Ahmed Shukri- Lrg Selimbar 2, Mak Chili Paya
Pelanggan Pakej 3hr.
Urut Bersalin + Bertungku
Tarikh: 03 - 05 2011


Anak Puan Nik Aini Nik Ahmed Shukri
Nama Bayi  : Nurhani Sabrina
Jantina         : Bayi Perempuan
Tarikh Lahir: 29/04/2011
  

Testimonial 9

Pn Sabrina Mohd Ali - Taman Geliga Baiduri
Pelanggan Pakej 1 Minggu (3 + 4) dalam pantang (home service)
Pelanggan dari Laila Beauty House.
Tarikh: 12 - 18 Dec 2010

Testimonial 8


Pn Azura - Gong Pauh, Chukai Kemaman
Pelanggan Pakej 3 hari dalam pantang (home service)


Testimonial 7

Pn Fatehah - Gong Pauh,  Chukai Kemaman
Pelanggan Pakej 3 hari dalam pantang (home service)


Testimonial 6


"Mengambil pakej mandi, bertungku, urut dan berbengkung selama 3 hari dari puan wanti adalah pilihan tepat ketika berpantang anak ke2.. selain rawatan yang memuaskan,pelbagai petua dan ilmu mengenai berpantang saya perolehi.. Masalah mencari tukang urut untuk bersalin kini tiada lagi.. kini adik beradik dan kawan2 saya telah ramai mencuba dan semua berpuas hati dengan rawatan pn wanti.. "

Pn Asmalaili Aziz - Chendor Utama, Kuantan
Pelanggan Pakej 3 hari dalam pantang (home service)


Testimonial 5

" Saya amat berpuas hati dengan perkhidmatan dari Pn Wanti. Saya mengambil pakej berurut, bertungku, dan rawatan bayi selama 3hari. Pn Wanti juga berkerja part time di Jemilah Beauty House salun milik saya sebagai juruurut dan ramai pelanggan saya yang memuji cara urutan berliau"

Pn Jamilah - Jemilah Beauty House (Cukai, Kemaman)
Pelanggan Pakej 3 hari dalam pantang (home service)


Tetimonial 4

Pn Zehan- Kuala Lumpur
Pelanggan Pakej 1 minggu 2 sesi dalam pantang (homeservice - homestay)


Testimonial 3
" Walau pun berhampiran kampung saya ada bidan kampung. Tapi saya rasa terpanggil untuk mengunakan pakej penjagaan dalam pantang selama 3hari dari Wanti Sayang Posnatal Care. Selepas rawatan yang di lakukan. Saya sangat berpuas hati dengan apa yang dilakukan kerana selama 3 hari berturut- turut saya di rawat dengan perawatan tradisional melayu yang mana merangkumi mandi serong (Mandi rempah@ herba), Urutan bersalin, bertungku, berbengkung dan mandi bayi. Harga yang berpatutan! Insyaallah pada masa akan datang saya akan mungunakan perhidmatan yang sama."

Pn Syarifah Yasrina (Pasir Minal, Kemaman)
Pelanggan Pakej 3 hari dalam pantang (home service)

Testimonial 2

"Terima kasih banyak2 puan. Alhamdulilah selepas mendapat rawatan dari puan sy tidak lg mengalami masaalah sakit dibahagian sudut hati dan pingang"

Pn Wati (Gong Pauh, Chukai)
Urut Tradisional + Bertungku 3hari (Salon Jamilah Beauty House)

Testimonial 1

"Sebelum ini saya mengalami sakit dibahagian bahu, tengkuk dan pingang. Selepas saya mendapat rawatan dari Puan Wanti di Salun Laila Beauty House masaalah yang saya alami sebelum ini sudah tiada lagi. Terima kasih Puan"

Pn Erena (Geliga, Chukai)
Urut Tradisional + Bertungku 3hari (Salon Laila Beauty House)